O fetiţă de 14 ani, printre profitorii crizei imobiliare din SUA

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 martie 2012 29 afişări

În Florida proprietăţile au ajuns incredibil de ieftine, iar oportunităţile au făcut să apară o sumă de investitori, printre care şi o fetiţă de 14 ani. Willow Tufano a cumpărat o proprietate, care în vremurile exuberante ale pieţei ar fi costat 100.000 de dolari, cu numai 12.000 de dolari.

Povestea în sine este interesantă: în timpul boom-ului imobiliar familia fetiţei s-a mutat într-o casă mai mare iar mama sa a devenit agent imobiliar. După declanşarea crizei mama s-a specializat în vânzarea proprietăţilor cu probleme, deţinute de bănci. La un moment dat Willow a descoperit că oamenii au abandonat în casele părăsite o mulţime de lucruri - piese de mobilier, lămpi, decoraţiuni.

Fetiţa a început să vândă bunurile găsite pe internet - cuptoare cu microunde la numai 20 de dolari, de exemplu, "pentru că lumea le vrea cu finisaje din oţel inoxidabil". Willow Tufano a început să câştige în jur de 500 de dolari pe lună şi la un moment dat s-a gândit că o casă i-ar asigura un venit constant, din chirie. Aşa că a cumpărat o casă, dar va deveni proprietara acesteia la 18 ani. Oricum, Willow se laudă că are 14 ani şi deţine un MacBook Air, o placă de surf, un skateboard, un PlayStation 3, patru nevăstuici şi .... o casă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fetiţă,
profitori,
criza imobiliara
/actualitate/o-fetita-de-14-ani-printre-profitorii-crizei-imobiliare-din-sua-9395397
9395397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.