LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

NOUL PAPĂ: Opoziţia siriană îi cere Papei Francisc un gest către Siria

Postat la 14 martie 2013 49 afişări

Principala componentă a opoziţiei siriene i-a cerut joi noului Papă argentinian Francisc să "facă un gest anume" către Siria, o ţară devastată de un conflict sângeros de doi ani.

NOUL PAPĂ: Opoziţia siriană îi cere Papei Francisc un gest către Siria

 "Poporul nostru speră ca Papa, purtătorul unui mesaj de dragoste şi de pace, să facă un gest anume către Siria, un leagăn al civilizaţiilor şi un nucleau al religiilor (...), unde pacea şi credinţa sunt încălcate în mod flagrant", a anunţat Consiliul Naţional Sirian (CNS), într-un comunicat în care îl felicită pe Francisc pentru alegerea ca Papă.

"Opţiunea unei personalităţi cunoscute ca foarte apropiată de suferinţele oamenilor şi ca un apărător al drepturilor este o sursă de bucurie şi de speranţă pentru poporul nostru (...) care plăteşte foarte scump preţul libertăţii şi demnităţii sale", a adăugat CNS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
papa benedict,
siria,
gest,
opozitie,
conflict,
pace,
popor,
speranta
/actualitate/noul-papa-opozitia-siriana-ii-cere-papei-francisc-un-gest-catre-siria-10666690
10666690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.