Naspers a cumpărat 70% din eMag. Sebastian Ghiţă a ieşit din acţionariat

Postat la 30 iulie 2012 45 afişări

Grupul Naspers a cumpărat 70% din acţiunile eMag, cel mai mare retailer online din România, cu afaceri de aproape 150 mil. euro anul trecut.

Grupul a cumpărat toate acţiunile lui Sebastian Ghiţă (circa 40,3%) şi câte o jumătate din titlurile lui Iulian Stanciu (peste 20%) şi Radu Apostolescu (peste 8%), potrivit unor informaţii de pe piaţă.

Asesoft Distribution, compania prin care Sebastian Ghiţă şi Iulian Stanciu controlau eMag, a înfiinţat săptămâna trecută o nouă firmă, pe care au fost transferate acţiunile retailerului.

Iulian Stanciu şi Radu Apostolescu nu au răspuns întrebărilor ZF pe acest subiect. Sebastian Ghiţă nu a dorit să răspundă întrebărilor. "Nu am timp acum, vă rog sunaţi la companii direct şi întrebaţi", a spus el.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Naspers,
eMag.,
Sebastian Ghiţă
/actualitate/naspers-a-cumparat-70-din-emag-sebastian-ghita-a-iesit-din-actionariat-9910508
9910508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.