Motivul incredibil pentru care soţul Serenei Williams a renunţat la conducerea companiei de milioane de dolari pe care a fondat-o şi cine vrea să îi ia locul

Postat la 06 iunie 2020 1593 afişări

Motivul incredibil pentru care soţul Serenei Williams a renunţat la conducerea companiei de milioane de dolari pe care a fondat-o şi cine vrea să îi ia locul

Alexis Ohanesian nu mai face parte din boardul companiei pe care a fondat-o!

Ohanesian si-a motivat gestul prin intentia de a-i demonstra fiicei lui ca a facut lucruri concrete pentru sustinerea cauzei persoanelor de culoare! In locul sau, Ohanesian vrea pe cineva care sa apartina comunitatii afro.

Ohanesian e casatorit cu Serena Williams. Impreuna au o fetita de 2 ani, Alexis Olympia, scrie sport.ro

"Acum 15 ani, am fondat Reddit drept un loc unde oamenii sa gaseasca o comunitate si un sentiment de apartenenta. Fac lucrul asta pentur mine, pentru familia mea si pentru tara mea. Spun asta in calitate de parinte al unei fetite de culoare care o sa ma intrebe: 'Tu ce ai facut?'. Mi-am dat demisia din board-ul Reddit, le-am cerut sa gaseasca un inlocuitor de culoare pentru pozitia mea. Voi sustine comunitatea persoanelor de culoare cu veniturile pe care le voi castiga in continuare si voi dona 1 milion de dolari campaniei lui Colin Kaepernick, Know Your Rights", a spus Ohanesian intr-un clip postat pe contul sau de Instagram.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
serena williams,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.