Mobile Distribution: Afaceri de 50 mil. Euro în 2012

Autor: Anca Barbulescu Postat la 04 februarie 2013 25 afişări

Mobile Distribution, distribuitorul de produse prepaid şi de soluţii de încărcare electronică din România, a raportat afaceri de 50 de milioane de euro în 2012, pe fondul creşterii portofoliului la peste 6.000 de clienţi în ţară

"În 2012, am înregistrat o creştere a portofoliului de clienţi, un rol important avându-l programele de discount-uri şi fidelizare a partenerilor. În plus, faţă de 2011, am introdus în portofoliul nostru două categorii de produse din gama FMCG, respectiv gumă de mestecat şi ţigări, care se pliau pe nevoile clienţilor noştri, motiv pentru care am reuşit să depăşim cifra de afaceri înregistrată în 2011", a explicat Ramona Szenasi, manager e-charge din cadrul Mobile Distribution.

Piaţa de distribuţie de produse prepaid a rămas în linii mari la nivelul anului 2011, înregistrând o scădere pe segmentul de cartele de reîncărcare cu 14%, din pricina ofertelor şi gratuităţilor oferite de cei trei operatori de telefonie mobilă, a mai precizat reprezentantul Mobile Distribution. Evoluţia pieţei locale de profil în 2012 a fost susţinută în schimb de creşterea cu 35% a vânzărilor şi activării pachetelor cu număr înclus.

În ceea ce priveşte valoarea reîncărcărilor din 2012 realizate de Mobile Distribution, aceasta s-a menţinut la o medie de 5,25 euro pentru o încărcare, peste 75% dintre încărcările de cartele valorice realizate anul trecut fiind în valoare de 5 euro.

În prezent, Mobile Distribution colaborează cu peste 6.000 de clienţi la nivel naţional, iar pentru 2013, compania îşi propune majorarea portofoliului de clienţi cu 50%. În plus, reprezentanţii companiei estimează pentru acest an şi creşterea cu 20% a cifrei de afaceri pe segmentul de reîncărcări electronice, prin distribuirea de terminale speciale de încărcare electronică în reţeaua proprie de parteneri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mobile Distribution,
Afaceri,
Euro
/actualitate/mobile-distribution-afaceri-de-50-mil-euro-in-2012-10541065
10541065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.