Mihail Boldea, adus în ţară. Instanţa supremă a confirmat mandatul de arestare preventivă a deputatului

Postat la 27 martie 2012 19 afişări

Instanţa supremă a confirmat, marţi, mandatul de arestare preventivă emis în 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta urmând să fie dus în arestul IPJ Galaţi.

Avocatul lui Boldea, George Moloman, a declarat la ieşirea din sala de judecată, că deputatul nu mai are încredere în structura DIICOT - Galaţi, motiv pentru care a cerut la Parchetul instanţei supreme aducerea dosarului la Structura Centrală.

Moloman a arătat că face acest demers din cauză că procurorul de caz ar fi dat ordonanţă de interceptare a telefoanelor deputatului cu 48 de ore înainte ca acesta să plece din ţară.

Potrivit unor surse judiciare, decizia instanţei ar putea fi nepublică, întrucât Boldea a cerut să nu fie fotografiat sau filmat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihail Boldea,
instanţa,
arestare
/actualitate/mihail-boldea-adus-in-tara-instanta-suprema-a-confirmat-mandatul-de-arestare-preventiva-a-deputatului-9444277
9444277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.