Miele a deschis cel de-al treilea magazin din Romania

Autor: Roxana Cristea Postat la 24 februarie 2011 162 afişări

Miele, producatorul de electrocasnice premium isi continua strategia de extindere in Romania prin inaugurarea celui de-al treilea showroom la Brasov, in parteneriat cu Neomine.

Magazinul exclusiv Miele va fi deschis pe B-dul Iuliu maniu din Brasov, in apropiere de centru si va gazdui intreaga bgama de echipamente electrocasnice premium destinate intretinerii rufelor, aspiratoare si aparate destinate intretinerii podelelor, precum si echipamente destinate bucatariei.

"Cresterile inregistrate de companie inca din primul an de prezenta pe plan local ne-au convins sa continuam in ritm sustinut strategia de extindere a brandului pe piata romaneasca" a declarat Leo Popescu, sales manager la Miele Appliances Romania.Primul show-room Miele a fost deschis in 2007 la Bucuresti, urmat de un al doilea la Arad, in 2010.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Miele,
magazin,
Romania,
deschidere
/actualitate/miele-a-deschis-cel-de-al-treilea-magazin-din-romania-8009037
8009037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.