Marin Condescu, audiat privind un contract de cesiune de 1,6 milioane lei de la fosta SNLO

Postat la 29 iulie 2013 40 afişări

Liderul sindical Marin Condescu, preşedinte al Pandurii Târgu Jiu, a fost audiat, luni, de poliţiştii din Gorj, în legătură cu un contract de cesiune prin care echipa de fotbal a primit, în 2011, 1,6 milioane lei de la fosta SNLO, bani fiind destinaţi iniţial pentru tichetele de masă ale minerilor.

Marin Condescu, audiat privind un contract de cesiune de 1,6 milioane lei de la fosta SNLO

 Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie şi al echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a ajuns, luni, în jurul orei 9.00, la sediul Poliţiei Judeţene Gorj, unde a fost audiat de poliţişti, timp de aproximativ două ore.

Avocatul lui Condescu a declarat, la ieşirea din sediul Poliţiei Gorj, că nu s-a început urmărirea penală împotriva clientului său.

Liderul sindical a fost audiat în dosarul în care doi foşti directori ai fostei Societăţi Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO) sunt urmăriţi penal, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Marin Condescu a fost chemat la audieri vineri, însă le-a comunicat poliţiştilor că nu poate fi prezent, întrucât se află la Cluj-Napoca, pentru a parafa actele în baza cărora echipa Pandurii Târgu Jiu va juca cu Hapoel Tel Aviv pe Cluj Arena, meciul tur din preliminariile Europa League.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marin-condescu-audiat-privind-un-contract-de-cesiune-de-1-6-milioane-lei-de-la-fosta-snlo-11171818
11171818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.