Maria Metz, NTT Data, companie cu prezenţă în 50 de ţări: Am dezvoltat un portofoliul special de securitate cibernetică

Autor: Răzvan Botea Postat la 25 aprilie 2024 38 afişări

Maria Metz, NTT Data, companie cu prezenţă în 50 de ţări: Am dezvoltat un portofoliul special de securitate cibernetică

„Am dezvoltat un portofoliu special de securitate cibernetică, pentru a pune pe masa clienţilor un pachet de servicii complet. Pe piaţa locală deţinem cote importante. Am dezvoltat propriul ERP. Suntem poziţionaţi pe piaţa intermediară, care este motorul de creştere, în România şi nu numai, şi strategia noastră este să dezvoltăm, să creştem”, a spus Maria Metz CEO NTT Data, la cea de-a treia ediţie a Ragional Business Summit.

Fintechul iBanFirst, care facilitează tranzacţiile valutare ale companiilor, a organizat miercuri împreună cu Ziarul Financiar cea de-a treia ediţie a Regional Business Summit. Conferinţa a adunat la masa discuţiilor antreprenori din regiune şi lideri de companii multinaţionale cu experienţă în internaţionalizarea companiilor.

Prezentă la eveniment, Maria Metz a vorbit despre experienţa internaţională a companiei pe care o conduce.

„NTT Data face parte din grupul NTT din Japonia, care are statul japonez ca acţionar principal. NTT Data este o companie de IT. Avem afaceri de 50 mld. dolari anual şi investim circa 3,6 mld. Suntem prezenţi în 50 de ţări şi una dintre ţări este România. Suntem aici din 2000, deci avem aproape 25 de ani…Ţintim proiectele mari şi obiectivul meu este ca echipele mele să fie implicate în proiecte cu valoare adăugată mare împreună cu companiile surori. Motorul de creştere al pieţelor internaţionale va fi tot timpul mai mare în cifre absolute decât piaţa locală.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.