Liviu Luca, pus sub învinuire în dosarul Realitatea Media şi adus de poliţişti la DNA

Postat la 25 octombrie 2013 44 afişări

Liviu Luca a declarat, vineri, că a fost adus de poliţişti la DNA, procurorii aducându-i la cunoştinţă că a fost pus sub învinuire în dosarul privind Realitatea Media, în care sunt cercetate 12 persoane, precum şi firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments şi Rovigo.

Liviu Luca, pus sub învinuire în dosarul Realitatea Media şi adus de poliţişti la DNA

 Liviu Luca a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că vineri dimineaţă a fost adus de poliţişti la DNA, în baza unui mandat de aducere.

El a precizat că a fost citat o singură dată să se prezinte la DNA, însă le-a comunicat procurorilor că nu poate veni întrucât atunci era plecat la Bruxelles.

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments - deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru - şi Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmărite penal în dosarul în care sunt învinuite şi 12 persoane, anunţa în 17 octombrie Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-luca-pus-sub-invinuire-in-dosarul-realitatea-media-si-adus-de-politisti-la-dna-11561036
11561036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.