LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Liga Campionilor la handbal: Meciul Oltchim - Gyor se va disputa la Bucureşti. EHF nu a fost de acord cu modificarea datei returului

Autor: Anca Barbulescu Postat la 21 martie 2013 18 afişări

Clubul Oltchim a anunţat, joi, că partida tur cu Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor, se va juca la Bucureşti, la 6 aprilie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, din raţiuni economice, arena din Capitală având o capacitate mult mai mare, 5.211 locuri, decât cea din Râmnicu Vâlcea (3.100).

Liga Campionilor la handbal: Meciul Oltchim - Gyor se va disputa la Bucureşti. EHF nu a fost de acord cu modificarea datei returului

 Conducerea formaţiei vâlcene a precizat că abonamentele emise pentru sala din Râmnicu Vâlcea rămân valabile şi pentru cea din Bucureşti, la meciul tur cu Gyor şi că, în cel mai scurt timp, va anunţa preţurile biletelor şi modalitatea de achiţionare a acestora pentru partida din 6 aprilie.

Clubul Oltchim face apel la suporteri să înţeleagă decizia de organiza meciul la Bucureşti, ţinând cont de problemele financiare cu care se confruntă echipa.

"Înţelegem şi noi, la rândul nostru, că va fi greu pentru spectatorii din Râmnicu Vâlcea să se deplaseze la Bucureşti, că acest joc poate însemna un efort financiar în plus, dar pe partea cealaltă ştim şi avem încrederea că suporterii nu îşi vor abandona echipa la greu. Am informat în permanenţă publicul despre greutăţile financiare ale echipei, este cunoscut faptul că jucătoarele au rămas la echipă, chiar şi neplătite două luni, doar pentru spectatori şi performanţă, iar acum când mai este foarte puţin până la atingerea obiectivului, este nevoie de înţelegere mai mult ca oricând.

Este rugămintea şi apelul pe care clubul îl adresează spectatorilor de a strânge randurile, de a-i invita să participe la ambele jocuri din semifinale în număr cât mai mare, de a da dovadă de înţelegere, fair-play şi un comportament civilizat în ambele arene şi să nu raspundă niciunei provocări venite din partea intereselor proprii, politice, etnice sau de altă natură", transmite clubul Oltchim în comunicatul de joi

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liga-campionilor-la-handbal-meciul-oltchim-gyor-se-va-disputa-la-bucuresti-ehf-nu-a-fost-de-acord-cu-modificarea-datei-returului-10681429
10681429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.