Liderii UE discută la un summit UE despre Brexit şi sancţiunile împotriva Moscovei

Postat la 15 decembrie 2016 43 afişări

Liderii UE discută la un summit UE despre Brexit şi sancţiunile împotriva Moscovei

Liderii UE participă joi, la Bruxelles, la ultimul summit din anul 2016, redus la o singură zi de la două zile, relatează France 24.

Aceştia vor participa, de asemenea, la o cină fără premierul britanic Theresa May, în cadrul căreia vor discuta despre ieşirea Marii Britanii din Blocul comunitar.

Este de aşteptat ca ei să prelungească sancţiunile împotriva Moscovei pe fondul conflictului din Ucraina pentru încă şase luni, dar este puţin probabil ca ei să impună noi măsuri ca răspuns la carnagiul din Alep.

Finlanda a anunţat, miercuri, că va face presiuni asupra Uniunii Europene la summit să îşi intensifice eforturile de a limita migraţia ilegală prin intermediul negocierii unor acorduri cu Irakul, Afganistanul şi Somalia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.