Jurnalistul Mile Carpenisan a murit

Postat la 22 martie 2010 76 afişări

Jurnalistul timisorean Mile Carpenisan, in varsta de 34 de ani, a murit, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara, unde era internat de saptamana trecuta, fiind in coma.

Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Noditi, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase. "Starea acestuia s-a inrautatit in ultimele zile si ne asteptam sa se intample asta", a spus directorul Spitalului Judetean din Timisoara. Surse medicale au precizat ca decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac.

Mile Carpenisan a fost internat, in urma cu cateva zile, la Spitalul Judetean Timisoara, mai multe site-uri si bloguri anuntand atunci ca acesta este in coma dupa ce a suferit un soc septic, el avand nevoie de sange grupa A2 pozitiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mile Carpenisan,
deces,
Timisoara,
coma,
jurnalist
/actualitate/jurnalistul-mile-carpenisan-a-murit-5767722
5767722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.