James Murdoch ramane la conducerea BSkyB

Postat la 29 iulie 2011 22 afişări

BSkyB a confirmat, vineri, ca James Murdoch va ramane presedintele companiei britanice de televiziune prin satelit, in pofida scandalului interceptarilor telefonice in care este implicata familia Murdoch, care conduce imperiul media News Corp.

"James Murdoch ramane presedinte", au declarat reprezentantii BSkyB, intr-un comunicat de presa.

Pastrarea in functie a lui James Murdoch nu a fost o surpriza, in pofida scandalului interceptarilor telefonice care a dus la inchiderea publicatiei News of the World. Scandalul l-a pus pe James Murdoch intr-o pozitie delicata si au existat voci care i-au cerut sa renunte la presedintia companiei.

Inca de joi, surse apropiate lui Murdoch au declarat pentru presa ca James primise sustinerea "unanima" a consiliului de administratie al companiei, care se reunise pentru a aproba bugetul anual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
James Murdoch,
BSkyB,
News Corp
/actualitate/james-murdoch-ramane-la-conducerea-bskyb-8542478
8542478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.