J.K Rowling lansează alte trei cărţi Harry Potter

Postat la 17 august 2016 427 afişări

J.K Rowling lansează alte trei cărţi Harry Potter

De curând a fost lansată cea de-a opta poveste a celebrului vrăjitor Harry Potter, Harry Potter şi Copilul Blestemat, dar autoarea J.K Rowling nu se opreşte aici şi a pregătit alte trei colecţii de povestiri ce vor fi lansate curând, informează Time.

Cele trei noi colecţii de povestiri vor duce cititorii în "lumea întunecată" a vrăjitorilor din universul Harry Potter şi vor afla detalii inedite despre câteva personaje cunoscute.

Colecţiile de povestiri vor fi lansate pe 6 septembrie în variantă ebook pentru preţul de 3 dolari fiecare. Fiecare care are în jur de 10.000 de cuvinte şi se va găsi la diferiţi retaileri online.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.