Însărcinatul american cu afaceri Duane Butcher: România ar trebui să încheie un nou acord cu FMI

Postat la 03 iulie 2013 56 afişări

Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA la Bucureşti, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că acordurile cu FMI sunt importante pentru stabilitatea şi predictibilitatea căutate de investitori, iar România ar trebui să încheie un nou acord.

Însărcinatul american cu afaceri Duane Butcher: România ar trebui să încheie un nou acord cu FMI

"Pentru toţi investitorii, incluzându-i şi pe cei americani, stabilitatea şi predictibilitatea sunt vitale. Acordurile cu FMI sunt importante pentru realizarea nivelului de stabilitate şi predictibilitate pe care le caută investitorii. Şi de aceea credem că un nou acord ar trebui probabil încheiat", a afirmat Butcher, întrebat dacă România ar trebui să încheie un nou acord şi ce obiective ar trebui acesta să conţină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/insarcinatul-american-cu-afaceri-duane-butcher-romania-ar-trebui-sa-incheie-un-nou-acord-cu-fmi-11076279
11076279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.