ING trimite 1,74 milioane de scrisori

Autor: Ioana Matei Postat la 22 aprilie 2013 41 afişări

Cei peste 1,74 milioane de participanţi ai Fondului de Pensii Administrat Privat ING vor primi până la sfârşitul lunii aprilie scrisoarea anuală de informare. Aceasta are un conţinut care să asigure înţelegerea informaţiilor incluse.

Astfel, pe lângă datele importante referitoare la situaţia contului personal la sfârşitul anului 2012, datele despre fond şi cele referitoare la societatea de administrare a fondului, informarea anuală include şi o secţiune cu explicaţii simple ale termenilor financiari folosiţi. Contribuţia plătită, contribuţia netă, valoarea unităţii de fond, numărul unităţilor de fond alocate pe lună şi cumulat la sfârşitul lunii, valoarea activului personal în ultima zi a lunii sunt explicate într-un limbaj non-tehnic prin analogii cu elemente comunte tuturor cititorilor

În plus, pentru a adapta procesul de informare la nevoile actuale ale participanţilor, fiecare dintre cei care figurează în baza de date cu adresa de e-mail va primi, anterior scrisorii în format fizic, un mesaj electronic cu un sumar al principalelor informaţii. În aceeaşi direcţie, ING pune la dispoziţia participanţilor portalul myING.ro, o platformă online unde utilzatorii pot găsiinformaţiile de care au nevoie.

Nevoia acestor schimbări a fost identificată printr-un studiu realizat în 2012, după expedierea precedentei scrisori anuale de informare. Pe piaţa de pensii administrate privat, ING Pensii SAFPAP deţine o cotă de 30% în funcţie de numărul de participanţi (peste 1,7 milioane) la 31 martie 2013, conform CSSPP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
scrisori,
trimitere,
pensii,
informatii,
administrare
/actualitate/ing-trimite-1-74-milioane-de-scrisori-10779029
10779029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.