LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Inca o saptamana de cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Postat la 05 martie 2010 16 afişări

Avertizarea cod portocaliu de inundatii pe Dunare ramane valabila inca o saptamana, pe sectorul Calafat - Zimnicea al fluviului, restul cursului romanesc fiind, pentru aceeasi perioada, sub avertizare cod galben, potrivit reactualizarii prognozei hidrologice date publicitatii vineri.

Conform unui comunicat al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), avertizarea de inundatii pe Dunare a fost prelungita, vineri dimineata, pentru inca o saptamana, pana vineri, 12 martie.

Codul portocaliu va ramane astfel in vigoare pe sectorul Calafat-Zimnicea , astfel ca autoritatile locale din judetele Dolj, Olt si Teleorman trebuie sa ramana in alerta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inca-o-saptamana-de-cod-portocaliu-de-inundatii-pe-dunare-5717645
5717645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.