LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

H&M a deschis la Galaţi al 30-lea magazin al reţelei din România

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 05 decembrie 2013 53 afişări

Retailerul suedez de fashion H&M a deschis joi, la Galaţi, al 30-lea magazin al reţelei din România, unitate situată în centrul comercial Galaţi Shopping City.

Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1.500 metri pătraţi şi cuprinde colecţii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Vânzările retailerului suedez H&M în România au crescut cu 41% în perioada decembrie-august, primele nouă luni ale anului fiscal, la 620 milioane coroane suedeze (71,4 milioane euro), a anunţat compania.

H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/h-m-a-deschis-la-galati-al-30-lea-magazin-al-retelei-din-romania-11743501
11743501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.