Guvernul a aprobat contractul de privatizare a companiei CFR Marfă. Documentul va fi transmis şi CSAT

Postat la 24 iulie 2013 36 afişări

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfă a fost aprobat de Guvern, în şedinţa de miercuri, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Premierul Victor Ponta a precizat că documentul va fi transmis însă şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), astfel încât preşedintele Traian Băsescu să nu lase Guvernul "să greşească".

Guvernul a aprobat contractul de privatizare a companiei CFR Marfă. Documentul va fi transmis şi CSAT

 Hotărârea de Guvern se referă la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmează să fie încheiat între Ministerul Transporturilor şi Grup Feroviar Român (GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfă.

Surse guvernamentale au declarat, miercuri, dimineaţa, agenţiei MEDIAFAX că proiectul de hotărâre de guvern privind aprobarea contractului cu GFR pentru pachetul majoritar de acţiuni al CFR Marfă a fost inclus pe agenda şedinţei de Guvern de miercuri.

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat că Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfă şi a precizat că documentul va fi transmis însă şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), astfel încât preşedintele Traian Băsescu să nu lase Guvernul "să greşească".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-a-aprobat-contractul-de-privatizare-a-companiei-cfr-marfa-documentul-va-fi-transmis-si-csat-11150413
11150413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.