Grindeanu spune că a fost invitat de Drulă în Parlament „pe persoană fizică”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 septembrie 2022 16 afişări

Sorin Grindeanu afirmă că nu a cost convocat conform procedurii în Parlament, ci „pe persoană fizică”, motiv pentru care nu s-a prezentat la comisia condusă de Cătălin Drulă: „Când sunt chemări pe persoană fizică, îi îndemn pe cei care fac aceste chemări să respecte procedurile”.

Grindeanu spune că a fost invitat de Drulă în Parlament „pe persoană fizică”

„De fiecare dată vin cu plăcere în Parlament. Vin de fiecare dată când sunt chemat conform procedurii. Nu am nimic în a evita aceste lucruri. Când sunt chemări pe persoană fizică, îi îndemn pe cei care fac aceste chemări să respecte procedurile. Legat de anumite tuşe ale dlui Drulă, nu dorec să intru în polemică. Probabil că există o anumită reminiscenţă în gândirea dlui Drulă de când era ministru şi a ţinut vreo 24 de ore nişte copii la 40 de grade, abandonaţi în căldură. Sunt lucruri care-l macină şi care-i revin permanent în minte. Subiectul Blue Air cred că a mult mai important decât isteriile unor domni care trăiesc în nişte filme unde dreptate se împarte cu ranga, unde pui microfoane să-i înregistrezi pe cei care vin în birou. Cred că pe români isteriile şi filmele construite în capul unora nu-i interesează”, afirmă Sorin Grindeanu.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Cătălin Drulă l-a acuzat că trrebuia să dea explicaţii în Parlament, „dar s-a ascuns”.

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi (marţi - n.r.) trebuia să dea explicaţii pentru cazul Blue Air în faţa comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de români au fost păgubiţi. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu ştia, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia ţeapă”, afirma marţi dimineaţă Cătălin Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
drulă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.