Google a publicat o hartă actualizată a Coreei de Nord, incluzând lagărele de concentrare

Postat la 29 ianuarie 2013 14 afişări

Google a publicat o hartă actualizată a Coreei de Nord, incluzând mai ales sinistrele lagăre ale regimului comunist, precum şi o instalaţie de cercetare nucleară care se află în centrul tensiunilor în creştere dintre Phenian şi comunitatea internaţională.

"Timp îndelungat, Coreea de Nord a rămas una dintre cele mai vaste zone cu date cartografice limitate. Astăzi, am remediat", a declarat pe blogul său Jayanth Mysore, un oficial de la Google Map Maker.

Harta ţării de pe Google Maps a fost alcătuită de serviciul Google Map Maker mulţumită contribuţiei internauţilor, modelului oferit de enciclopedia pe Internet Wikipedia şi imaginilor prin satelit.

Ea propune o imagine mai detaliată a Phenianului, incluzând şcoli, hoteluri, spitale, o catedrală, o piaţă şi parcuri atât de o parte, cât şi de cealaltă a fluviului Taedong care traversează capitala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
hartă actualizată,
Coreeia de Nord
/actualitate/google-a-publicat-o-harta-actualizata-a-coreei-de-nord-incluzand-lagarele-de-concentrare-10528366
10528366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.