Garanti a ajuns la 244 de ATM-uri care acceptă şi tranzacţii fără card

Autor: Ciprian Botea Postat la 28 martie 2013 17 afişări

Garanti Bank, sucursala locală a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, şi-a extins în ultimele şase luni reţeaua de ATM-uri care acceptă inclusiv tranzacţii fără card cu încă 19 unităţi, ajungând la un număr de 244 de terminale.

Garanti a ajuns la 244 de ATM-uri care acceptă şi tranzacţii fără card

Garanti Bank, sucursala locală a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, şi-a extins în ultimele şase luni reţeaua de ATM-uri care acceptă inclusiv tranzacţii fără card cu încă 19 unităţi, ajungând la un număr de 244 de terminale. Banca deţinea o reţea de 225 de ATM-uri în luna septembrie 2012. Reţeaua de ATM-uri este de trei ori mai extinsă faţă de reţeaua de sucursale şi agenţii, care ajunge la 78 de unităţi, cu una mai puţin decât în urmă cu o jumătate de an. Turcii şi-au extins reţeaua de ATM-uri în condiţiile în care au planuri de creştere pe piaţa locală, dar nu au o reţea de sucursale şi agenţii suficient de dezvoltată. Banca a extins în acelaşi timp şi gama de operaţiuni care pot fi efectuate la ATM-uri. Clienţii pot efectua inclusiv tranzacţii, cum ar fi schimburi valutare, fără card. Numărul tranzacţiilor efectuate anul trecut de clienţi la ATM-uri Garanti s-a ridicat la 257.000, adică trei tranzacţii pe zi la fiecare terminal.

Citit mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Garanti,
ATM,
fără card
/actualitate/garanti-a-ajuns-la-244-de-atm-uri-care-accepta-si-tranzactii-fara-card-10696347
10696347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.