Fotografii impresionante reprezentând lupta unor fotografi pentru conservarea vieţii sălbatice - FOTO SI VIDEO

Autor: Roxana Cârcior, Andra Stroe Postat la 29 ianuarie 2018 144 afişări

Fotografii luptă impotriva distrugerii vieţii sălbatice – Este numele unui proiect recent al unui grup internaţional de fotografi premiaţi, care au decis să lupte pentru stoparea comerţului cu animale sălbatice prin intermediul unor fotografii impresionante.

5.Elefantul african Loxodonta, fotografiat la tabăra Abu din Botswana cu îngrijitorul său, care l-a salvat din Africa de Sud. Elefanţii salvaţi sunt crescuţi până la maturitate şi eliberaţi, în cadrul unui studiu al animalelor reabilitate.


6.Acest pui de gorilă orfan era pus la vânzare într-o piaţă din Camerun. Fotograful căruia i-a fost vândut contra unui inel ieftin, l-a dus într-un adăpost din celălalt capăt al ţării, unde a murit câteva luni mai târziu.


7. Thandi, femela de rinocer alb, care şi-a pierdut cornul în lupta cu braconierii, a devenit un simbol al supravieţuirii în lupta de braconaj împotriva rinocerilor.


8.Tony Fitzjohn, un apărător al vieţii sălbatice, cu Jipe, un leu pe care l-a crescut de când era un pui orfan; după trei ani l-a eliberat în sălbăticie. Jipe a crescut şi s-a reprodus în libertate, în Tsavo, Kenya, dar a fost ucis de braconieri la scurt timp după ce a fost făcută această fotografie.


9. Vulpile fennec sunt capturate pentru comerţul ilegal cu animale de companie.  Acesastă maimuţică de trei luni era expusă într-o piaţă din sudul Tunisiei. 


10. Rămăşiţele mocninde ale unei păduri tropicale de pe fluviul Amazon, distrusă în vederea creşterii bovinelor în Acre, Brazilia. 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.