Fotbalist din Craiova, arestat dupa ce a jefuit o casa de pariuri cu un pistol de jucarie! Suma pe care reusise sa o fure

Postat la 06 martie 2018 142 afişări

Mădălin Boerică (24 de ani), fotbalist care joacă în Liga 4, la AS Voinţa Belcin, a fost arestat în Craiova, după ce a fost identificat drept omul care a jefuit o casă de pariuri din Craiova purtând în mână o armă de bucurie.

Fotbalist din Craiova, arestat dupa ce a jefuit o casa de pariuri cu un pistol de jucarie! Suma pe care reusise sa o fure

În urmă cu câteva zile, un eveniment neprevăzut a tulburat liniştea locuitorilor Craiovei: un tânăr de 24 de ani a jefuit o casă de pariuri aflată pe Calea Bucureştilor, de unde a plecat cu 7.000 de lei, după ce a ameninţat-o pe casieriţă cu un pistol. Acum, detaliile jafului au ieşit la iveală, iar site-ul gds.ro anunţă că autorul faptei este un fotbalist din Liga 5, pe numele său Mădălin Bucurică. În vârstă de 24 de ani, tânărul a avut ideea de a se "înarma" cu un pistol de jucărie, iar planul i-a funcţionat până poliţiştii i-au bătut la uşă.

Marţi, Judecătoria Craiova a decis arestarea lui Boerică, fotbalist a cărui carieră nu se leagă doar de meciurile jucate în Liga 5 Dolj. Potrivit sursei mai sus citate, apogeul carierei lui Boerică a fost în 2013, când a reuşit performanţa de a juca 24 de minute într-un meci din Bundesliga Nord, liga de amatori a Germaniei, pentru FC Schweinfurt 05. Nu a avut nici atunci prea mult noroc, echipa sa pierzând cu 3-0.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.