Fost deputat PNL: Să alegem - eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai daţi pensie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 mai 2021 2029 afişări

Fostul deputat liberal Adriana Săftoiu comentează ironic informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora coaliţia de guvernare intenţionează majorarea vârstei de pensionre: „să vă dăm bani si voi să speraţi că dăm colţul, ăştia decreţeii, nu e prea corect. Aşa că daţi-ne şansa să alegem”.

Fost deputat PNL: Să alegem - eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai daţi pensie

„Înţeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranţa e că murim până atunci şi nu mai trebuie să ni se plătească pensia”, transmite fostul deputat PNL Adriana Săftoiu.

Ea propune o negociere.

„Nu mai contribuim la fondul de pensii şi ne descurcăm cum putem după 75. Dar să vă dăm bani şi voi să speraţi că dăm colţul, ăştia decreţeii, nu e prea corect. Aşa că daţi-ne şansa să alegem. Eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai daţi pensie”, conchide Săftoiu.

În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora coaliţia de guvernare ia în calcul majorarea vârstei de pesionare, însă ministrul Muncii, Raluca Turcan, a negat vehement acest lucru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
săftoiu,
pensionare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.