LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Europa îngheţată: 620 de oameni au murit din cauza frigului

Postat la 13 februarie 2012 12 afişări

Cel puţin şase decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în estul şi sudul Europei, unde numeroase regiuni rămân izolate din cauza frigului şi a zăpezii, în timp ce în vest, în Franţa şi Italia, situaţia începe să revină la normal.

De la începutul lui februarie, aproape 620 de persoane au murit din cauza temperaturilor glaciale pe tot continentul, inclusiv în Rusia. În ROMÂNIA, trei persoane au murit de hipotermie în ultimele 24 de ore, ridicând bilanţul valului de frig la 68 de morţi . Mii de pompieri, militari şi angajaţi ai Ministerului de Interne au depus eforturi toată noaptea pentru a degaja căile de acces în două judeţe din estul ţării foarte afectate de ninsori şi frig.

Două noi victime ale frigului s-au înregistrat duminică în ALBANIA şi una în SERBIA, ridicând la 50 numărul deceselor provocate de intemperii în BALCANI, regiune în care continuă să ningă abundent. În total s-au înregistrat 20 de morţi în Serbia, 11 în Bosnia, şapte în Kosovo, patru în Muntenegru, trei în Croaţia, trei în Albania şi doi în Macedonia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
viscol,
circulatie,
drumuri,
decese,
europa
/actualitate/europa-inghetata-620-de-oameni-au-murit-din-cauza-frigului-9229349
9229349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.