Eurodeputaţii PSD: Sărbătoarea Crăciunului este o poveste personală şi nu poate fi furată de nimeni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 decembrie 2021 78 afişări

Delegaţia Română PSD din Parlamentul European solicită ca dezbaterea de la Bruxelles pentru Ghidul intern privind comunicarea incluzivă să fie una responsabilă şi care să nu pună între paranteze credibilitatea construcţiei europene.

Eurodeputaţii PSD: Sărbătoarea Crăciunului este o poveste personală şi nu poate fi furată de nimeni

„Dorinţa de a susţine diversitatea în cadrul Uniunii Europene este susţinută de absolut toate grupurile politice care formează Parlamentul European. Însă, lansarea Ghidului intern privind comunicarea incluzivă (pentru funcţionari, dar nu numai) a pornit cu stângul. Recomandarea evitării unor cuvinte cu trimitere şi la sărbătoarea Crăciunului, nu poate fi decât o gafă a iniţiatorului, care aruncă astfel o pată neagră asupra imaginii construcţiei europene. Delegaţia Română PSD consideră că paşii în spate făcuţi de unii reprezentanţi ai Comisiei Europene trebuie să se concretizeze printr-o poziţie echilibrată în cadrul dezbaterii de astăzi. România şi românii nu vor renunţa niciodată la bucuria Crăciunului sau la folosirea unor nume specifice acestei sărbători, care reprezintă o perioadă specială în viaţa fiecăruia dintre noi. Toate încercările şi eforturile de peste an lasă acum loc liniştii şi speranţei că viitorul va fi încărcat cu prosperitate şi recunoştinţă”, transmit eurodeputaţii PSD, potrivit unui comunicat de presă.

Social-democraţii atrag atenţia că „pentru fiecare român, Crăciunul este o poveste personală şi nu poate fi furată de nimeni”.

„Vă dorim un Crăciun fericit şi putere de întoarcere către valorile care încă pot genera lumină, înţelepciune şi responsabilitate!”, au spus, în încheiere, reprezentanţii Delegaţiei Române PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eurodeputaţi,
psd,
crăciun

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.