Epopeea porcului de Craciun. Romanul il cumpara si din portbagaj (VIDEO)

Postat la 17 decembrie 2011 35 afişări

Vine Craciunul, asa ca cei mai multi dintre romani si-au facut deja planul privind materia prima pentru piftie, toba, lebar si fripturi. Unii isi cumpara carnea direct din crescatorii, din macelarii sau din portbagajele unor vanzatori gasiti pe net.

Transat, costa in macelarii intre 10 si 20 de lei kilogramul. Afacerea merge ca pe roate, uneori chiar din portbagajul masinilor. In comuna Calugareni din judetul Giurgiu porcii pleaca catre clienti la preturi cuprinse intre 10 si 12 lei pe kilogram.

Ca sa aveti sarbatori cu adevarat tihnite, nu uitati ca imediat dupa sacrificare este obligatoriu sa aduceti la testare o bucata de carne de 50 de grame. Analiza pentru Trichinella Spiralis dureaza 15 minute si costa 8 lei.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/epopeea-porcului-de-craciun-romanul-il-cumpara-si-din-portbagaj-video-9069905
9069905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.