LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Elena Udrea: Soţul meu a cumpărat fostul Hotel Griviţa. Îl felicit pe Dorin pentru că va curăţa mizeria aceea de loc

Postat la 28 mai 2012 52 afişări

Liderul PDL Elena Udrea relatează pe blog, în contextul unei dispute cu un post de televiziune, că soţul ei, Dorin Cocoş, a cumpărat, după negocieri lungi, fostul Hotel Griviţa.

"(...) Soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, după negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată", scrie Elena Udrea pe blog. Ea precizează că îl felicită pe soţul ei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
udrea,
cocos,
achizitii
/actualitate/elena-udrea-sotul-meu-a-cumparat-fostul-hotel-grivita-il-felicit-pe-dorin-pentru-ca-va-curata-mizeria-aceea-de-loc-9676091
9676091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.