Elena Udrea, despre huiduielile de dupa meciul lui Bute: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Postat la 10 iulie 2011 19 afişări

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a comentat duminica despre huiduielile la adresa ei din partea publicului prezent la meciul dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, spunand: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".

Ea a adaugat ca multi spectatori nu au inteles ca Bute nu i-a multumit ca unui politician, ci unui om care s-a implicat foarte mult in organizarea galei respective.

Dupa victoria cu Jean Paul Mendy, Bute a spus ca este mandru ca este roman si ca a putut aduce bucurie poporului roman. El a multumit si fanilor din Quebec (Canada), in limba franceza, incheind cu: "Traiasca Quebec, Traiasca Romania". Apoi, Bute s-a indreptat spre locul in care se afla ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunand: "Vreau sa va multumesc, doamna ministru", moment in care publicul a inceput sa huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: "Nu e corect, datorita doamnei sunt aici in fata dumneavoastra".

Ministerul Dezvoltarii si Turismului a incheiat un contract de 1,93 milioane de euro, fara TVA, cu o firma detinuta de Rudel Obreja pentru promovarea brandului national turistic la gala. Din valoarea totala a contractului, aproape 600.000 de euro sunt pentru expunerea brandului pe ringul de box, organizatorul galei asumandu-si o audienta de 2,45 milioane de persoane, dintre care 1,52 milioane in direct. "Sunt unii care contesta utilitatea folosirii acestor sume pentru organizarea meciului precum si implicarea MDRT. Acestora, inclusiv domnului Voiculescu, le transmit ca nu i-a oprit nimeni pana acum sa sponsorizeze si sa organizeze un meci al lui Lucian Bute in Romania, pentru a demonstra ca sustin valorile romanesti", a afirmat Udrea.

Meciul de titlu mondial, difuzat de Pro TV, dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy a fost urmarit de 4,5 milioane de telespectatori romani, cea mai mare audienta avuta in ultimii 20 de ani de o competitie sportiva transmisa in Romania. In intervalul orar 23.19 - 23.34, Pro TV a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de audienta de 22,5 rating si 58,7 procente din cota de piata.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-despre-huiduielile-de-dupa-meciul-lui-bute-nicio-fapta-buna-nu-ramane-nepedepsita-8477044
8477044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.