Dragnea: Dacă protestele continuă şi după abrogarea OUG, asistăm la altceva, la un protest politic

Postat la 06 februarie 2017 189 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că dacă protestele continuă şi după retragerea OUG pe Justiţie atunci asistăm "la altceva", respectiv la un protest "politic" desfăşurat după alegeri corecte, ceea ce face să crească nervozitatea în rândul membrilor PSD.

Dragnea: Dacă protestele continuă şi după abrogarea OUG, asistăm la altceva, la un protest politic

"Colegii mei au spus şi ei că creşte nervozitatea în rândul membrilor şi simpatizanţilor noştri pentru că, în opinia lor, după ce ordonanţa a fost abrogată, şi protestele continuă, înseamnă că asistăm la altceva, de fapt un protest politic după alegerile care au fost desfăşurate în mod corect", a spus Dragnea.

Întrebat ce va face dacă protestele continuă, Dragnea a răspuns: "Eu în continuare fac apel la calm. Ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Aseară, un grup de oamni nemulţumiţi s-au strâns la Palatul Cotroceni şi teama mea e că acolo va fi un bulgăre de zăpadă".

„Mereu am spus că vreau să facem tot ce este posibil ca să nu se escaladeze acest conflict în stradă, pentru că nu are nimeni de câştigat. PSD nu poate decât să facă apel la calm şi îi asigurăm în continuare pe cei care nu au ieşit în stradă, care ne transmit pe toate căile să le apărăm votul din 11 decembrie - în afară de protestatarii care au ieşit în Piaţa Victoriei, noi le respectăm dreptul la opinie - mai sunt şi ceilalţi români, poate nu sunt românii domnului preşedinte, dar care strigă şi spun că votul lor trebuie apărat, iar acest guvern trebuie să meargă în continuare", a mai spus Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.