DOSARUL FRAUDELOR BANCARE - O societate controlată de Vasile Creştin i-a dat lui Locic bani folosiţi apoi la mituirea lui Cătălin Voicu

Postat la 15 decembrie 2012 24 afişări

Procurorii DIICOT arată în referatul cu propunerea arestării preventive a 13 persoane şi a altor 3 în lipsă în cazul fraudării unor bănci, că o societate controlată de Vasile Creştin i-a dat lui Marius Locic bani care ulterior au fost folosiţi pentru mituirea senatorului Cătălin Voicu.

Anchetatorii DIICOT arată în documentul citat, obţinut de MEDIAFAX, că "societatea Agrocereal a fost folosită de Vasile Creştin pentru a efectua plăţi în contul lui LOCIC Imobiliare, bani ce au fost folosiţi de Marius Locic pentru mituirea senatorului Voicu Cătălin".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Locic,
bani,
Vasile Creştin
/actualitate/dosarul-fraudelor-bancare-o-societate-controlata-de-vasile-crestin-i-a-dat-lui-locic-bani-folositi-apoi-la-mituirea-lui-catalin-voicu-10394425
10394425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.