Disputele intre Nicolas Sarkozy si Traian Basescu, un lucru obisnuit la summiturile UE

Postat la 28 aprilie 2011 16 afişări

Disputele intre presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si omologul sau roman, Traian Basescu, au devenit o caracteristica obisnuita a summiturilor recente ale Uniunii Europene, comenteaza Brussels Blog, gazduit de site-ul Financial Times.

Articolul din Brussels Blog evoca scrisoarea trimisa marti de Nicolas Sarkozy si premierul italian, Silvio Berlusconi, presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, pe tema Schengen. Cei doi propun printre altele masuri de "securitate sporita" in spatiul Schengen, precum un sistem paneuropean de paza a frontierelor, si vor ca acest plan sa fie aprobat la urmatorul summit UE din iunie..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nicolas Sarkozy,
Traian Basescu,
summit,
UE
/actualitate/disputele-intre-nicolas-sarkozy-si-traian-basescu-un-lucru-obisnuit-la-summiturile-ue-8200487
8200487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.