Directorul medical al spitalului Elias: Sergiu Nicolaescu se simţea rău din 18 decembrie, dar a refuzat să vină atunci la spital

Postat la 03 ianuarie 2013 65 afişări

Sergiu Nicolaescu se simţea rău din 18 decembrie, după ce a căzut, dar a refuzat să vină la spital, preferând să petreacă sărbătorile în familie, iar până în 26 decembrie, când a acceptat internarea, a mâncat foarte puţin şi a avut probleme de tranzit intestinal, a spus directorul medical Dana Safta.

"Suntem prieteni cu maestrul Sergiu Nicolaescu, de aceea l-am rugat, înainte de a pleca în concediu, să vină la spital, pentru că simţeam că îi este rău. Cu toate acestea, a refuzat spunând că vrea să rămână acasă de sărbători. În acest interval nu a mâncat, a slăbit, iar tranzitul intestinal era încetinit. La internare, proteinemia era 5, fapt care indică denutriţia", a declarat, joi, directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta.

În 26 decembrie, Sergiu Nicolaescu a acceptat internarea din cauza unor dureri puternice în burtă. Analizele făcute imediat după internare nu au indicat prezenţa lichidului în abdomen, deci nu era vorba de peritonită, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Valentin Calu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sergiu Nicolaescu,
Elias,
director
/actualitate/directorul-medical-al-spitalului-elias-sergiu-nicolaescu-se-simtea-rau-din-18-decembrie-dar-a-refuzat-sa-vina-atunci-la-spital-10425301
10425301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.