Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat la o lună de la numire

Postat la 13 mai 2014 51 afişări

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, numit în funcţie în luna aprilie, a demisionat marţi de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocând motive personale.

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat la o lună de la numire

 "Demisia a fost depusă marţi dimineaţă, domnul Belcea invocând motive personale", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Ministerului Transporturilor, proprietarul CFR Marfă.

Consiliul de Administraţie CFR Marfă urmează să se întrunească pentru numirea noului manager, au adăugat reprezentanţii instituţiei.

CFR Marfă a anunţat la 11 aprilie numirea lui Belcea la conducerea companiei. Anterior numirii în poziţia de director general, Belcea a fost membru în Consiliul de Adminsitraţie al CFR Marfă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-general-al-cfr-marfa-dan-valentin-belcea-a-demisionat-la-o-luna-de-la-numire-12622725
12622725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.