Deutsche Telekom va prelua pentru 546 milioane euro compania poloneză GTS, cu afaceri şi în România

Postat la 11 noiembrie 2013 49 afişări

Grupul german Deutsche Telekom va prelua pentru 546 milioane euro compania poloneză GTS Central Europe, cu afaceri de 20 milioane euro în România, pentru a se extinde în sectorul serviciilor fixe de telecomunicaţii destinate companiilor în Europa Centrală şi de Est.

Deutsche Telekom va prelua pentru 546 milioane euro compania poloneză GTS, cu afaceri şi în România

 Compania este controlată în prezent de un consorţiu de fonduri de capital privat, cele mai importante fiind Columbia Capital, HarbourVest Partners, Innova Capital şi M/C Partners.

"Noi investim contrar tendinţelor. GTS este un element suplimentar pentru dezvoltarea poziţiei noastre pe piaţa operatorilor integraţi, compusă din servicii de comunicaţii mobile şi fixe. Consolidarea poziţiei pe segmentul business este, de asemenea, un element central al strategiei noastre", a declarat directorul financiar executiv al Deutsche Telekom, Timotheus Höttges, într-un comunicat transmis de cele două companii.

Claudia Nemat, director Deutsche Telekom pentru Europa, a afirmat că cel mai mult vor avea de câştigat subsidiarele de telefonie mobilă ale grupului din Cehia şi Polonia, care vor obţine astfel accesul la infrastructura de linii fixe a GTS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deutsche-telekom-va-prelua-pentru-546-milioane-euro-compania-poloneza-gts-cu-afaceri-si-in-romania-11660475
11660475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.