Despagubire record: Constanda a castigat procesul cu Primaria Capitalei si trebuie sa primeasca peste 290 mil. euro

Postat la 06 iulie 2011 22 afişări

Omul de afaceri Costica Constanda a castigat 290 de milioane de euro in procesul cu Primaria Capitalei si municipiul Bucuresti, reprezentat de Consiliul General, in privinta unor terenuri, un caz care dureaza de mai bine de un deceniu, de pe vremea cand primar al Capitalei era Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei.

Tribunalul Bucuresti, sectia 4 civila, s-a pronuntat astazi in acest dosar si a dat castig de cauza omului de afaceri. Primaria si consilierii pot ataca la Curtea de Apel decizia, scrie Ziarul Financiar.

Constanda a fost reprezentat in acest caz de 3 dintre cei mai puternici avocati "la bara" din Romania, Valeriu Stoica, Florea Gheorghe si Traian Briciu.

De partea cealalta, primaria a fost reprezentata de Daniel Stefanica, iar consilierii de avocatul George Stancov. Aceasta este cea mai mare despagubire acordata pana in prezent unui om de afaceri intr-un proces cu o institutie a statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Primaria Capitalei,
proces,
Constanda
/actualitate/despagubire-record-constanda-a-castigat-procesul-cu-primaria-capitalei-si-trebuie-sa-primeasca-peste-290-mil-euro-8447763
8447763
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.