De la 5 dolari la 50 de milioane, intr-un an si jumatate. Tanarul care s-a imbogatit cu un site

Postat la 22 august 2013 472 afişări

Un site de vanzari a reusit performanta de a-si creste vanzarile de 10 milioane de ori in doar un an si jumatate de la infiintare. Minunea a reusit-o un tanar din Ohio, Statele Unite, dupa ce afacerea sa a fost cumparata de o platforma cunoscuta cu produse vestimentare adresate non-conformistilor, scrie Business Insider. De la 5 dolari, JackThreads a inceput sa obtina incasari de 50 milioane de dolari.

 De la 5 dolari la 50 de milioane, intr-un an si jumatate. Tanarul care s-a imbogatit cu un site

Cand Thrillist a achizitionat site-ul JackThreads, a inceput sa genereze venituri anuale de 5 milioane de dolari. JackThreads a ajuns astazi sa incaseze nici mai mult nici mai putin de 50 milioane de dolari.

Ben Lerer, co-fondatorul Thrillist, le-a marturisit jurnalistilor de la Business Insider ca afacerea pe care a preluat-o genereaza intr-o zi mai mult decat genera „compania-mama” intr-o luna intreaga in 2010.

Jason Ross a absolvit Facultatea de Finante in statul Ohio in 2003, dupa care si-a luat putin timp liber pentru a cauta oportunitati de afaceri, dar voia ceva de care sa fie pasionat. A pus astfel pe picioare un magazin de reduceri care vindea imbracaminte nonconformista. S-a interesat de brandurile care care vindeau marfa la preturi scazute.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-la-5-dolari-la-50-de-milioane-intr-un-an-si-jumatate-tanarul-care-s-a-imbogatit-cu-un-site-11266988
11266988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.