Dan Voiculescu a demisionat din Senat. Procesul său se va muta la Tribunalul Bucureşti

Postat la 28 ianuarie 2013 17 afişări

Senatorul Dan Voiculescu a anunţat, luni, în plenul Senatului, că demisonează din funcţie, la mai puţin de o săptămână după ce depusese jurământul ca senator. El şi-a motivat gestul prin faptul că în ultima perioadă au existat "speculaţii" cu privire la faptul că imunitatea parlamentară pe care o presupune statutul de senator ar împiedica "actul de justiţie" în cazul dosarului său.

"Am o scurtă declaraţie legată de faptul că în ultimul timp se speculează foarte mult că imunitatea a devenit o piedică în realizarea actului de justiţie, fie că e vorba de imunitatea parlamentară, fie că e vorba de imunitatea prezidenţială. Pentru că există un dosar în justiţie în care am fost implicat, a fost inclus numele meu în acest dosar, am luat decizia ca începând de astăzi, 28 ianuarie 2013, să renunţ la imunitatea parlamentară, astfel încât justiţia să poată să-şi facă datoria, ca atare demisionez din Senat", a declarat Voiculescu.

De asemenea, preşedintele Senatului Crin Antonescu a precizat că a luat act de demisia lui Voiculescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-a-demisionat-din-senat-procesul-sau-se-va-muta-la-tribunalul-bucuresti-10526464
10526464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.