Cursul interbancar a sarit la 4,2 lei. Efectul crizei din Grecia la Bucuresti

Postat la 06 mai 2010 7 afişări

Investitorii straini au dat ordine masive de vanzarea actiunilor si a leilor pentru a se refugia in dolar. Expertii spun ca incertitudinea de la Bucuresti privind nivelul cotei unice si al TVA a afectat intr-o masura limitata moneda nationala si piata de capital.

Neincrederea investitorilor straini privind capacitatea guvernului de la Atena de a se salva, pe muchie de cutit, de falimentul national, dar si informatiile confuze privind posibila marire a TVA si a cotei unice in Romania s-au resimtit din plin la Bucuresti: moneda nationala s-a depreciat pana la 4,2 lei pentru un euro, in timp ce Bursa de Valori a pierdut aproape 1,3 miliarde de euro din capitalizare, pierzand in total 4,4% din valoare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cursul-interbancar-a-sarit-la-4-2-lei-efectul-crizei-din-grecia-la-bucuresti-6094072
6094072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.