Curg amenzile pentru panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din Sectorul I

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 martie 2021 83 afişări

Primăria Sectorului I din Bucureşti anunţă că Poliţia Locală a dat noi amenzi în valoare de 250.000 lei pentru pentru panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public. De asemenea, în cadrul campaniei au fost desfiinţate zeci de materiale publicitare care nu aveau autorizaţie.

Curg amenzile pentru panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din Sectorul I

Primarul Sectorului I, Clotilde Armand, a anunţat că săptămâna aceasta au fost desfiinţate zeci de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public. Este o continuare a campaniei care a început în februarie. Desfiinţarea materialelor publicitare este însoţită de amenzi:. În 10 zile, au fost date amenzi în valoare totală de 750.000 de lei.

„Săptămâna trecută Primăria Sectorului 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 de lei firmelor de publicitate şi a desfiinţat panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public, prismele, mesh-uri şi bannere. Săptămâna aceasta s-au dat amenzi în valoare de 250.000 lei şi s-au desfiinţat alte zeci de panouri publicitare montate ilegal. Continuăm curăţenia”, a anunţat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Edilul a mai spus că va desfiinţa toate materialele fără autorizaţie şi că amplasarea lor a putut fi făcută cu complicitatea unor funcţionari ai primăriei.

„Gata cu mesh-uri, bannere, prisme şi alte improvizaţii care ne sufocă oraşul. Continuăm acţiunea noastră până când toate reclamele ilegale din Sectorul 1 vor fi date jos. Pentru unii funcţionari din primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, pentru mine nu”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.