Cum ar arăta harta globului pământesc dacă fiecare ţară s-ar pune în centrul lumii - GALERIE FOTO

Postat la 26 ianuarie 2016 122371 afişări

Pentru China, axa verticală trece prin mijlocul Oceanului Pacific, reprezentând faptul că prin acest ocean China are acces la toate continentele lumii, în afară de Africa şi Europa, ceea ce le duce la periferia lumii.

Africa de Sud de sud ajunge în nord. Astfel ţara africană apare în nord, încadrată între Oceanul Indian şi Oceanul Atalantic.

Chile- Această hartă a fost realizată de către Insitutul Miliatar Geografic pentru a fi introdusă în manualele şcolare din Chine. Şi aici harta este cu susul în jos, iar Chile se află într-o poziţie dominantă, în centru-stânga. În cazul de faţă, Africa şi Europa sunt mult mai mici şi se află la periferia hărţii.  

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-ar-arata-harta-globului-pamantesc-daca-fiecare-tara-s-ar-pune-in-centrul-lumii-galerie-foto-14994116
14994116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.