Creştere de 30% în 2023 pentru un business românesc. Pe ce nişă activează compania

Autor: Andra Stroe Postat la 28 ianuarie 2024 228 afişări

Creştere de 30% în 2023 pentru un business românesc. Pe ce nişă activează compania

Team First Software, una dintre cele mai dinamice companii româneşti de software în soluţii de tip ERP, a făcut bilanţul anului care a trecut şi anunţă printr-un comunicat de presă că a încheiat 2023 cu creşterea cifrei de afaceri cu 30%, în 2022 cifra de afaceri atinsă de companie fiind de circa 4,5 milioane de lei, potrivit datelor publice disponibile. Compania susţine că printre realizările anului precedent s-a numărat dezvoltarea şi implementarea unui sistem performant de tip ERP, clienţii beneficiind astfel de automatizarea proceselor de la A la Z.

Rezultatele înregistrate în anul care tocmai a trecut reflectă consolidarea ariilor de dezvoltare deja existente, cât şi accesarea unora noi, fapt ce a condus la creşterea expertizei operaţionale. Potrivit reprezentanţilor companiei, pentru a rămâne competitivi pe o piaţă în continuă evoluţie, s-au concentrat pe a investi constant în dezvoltarea angajaţilor şi s-au focusat pe inovaţie, iar acest lucru se poate observa la final de an când rezultatele vorbesc de la sine.

„2023 a fost un an de succes pentru obiectivele noastre de business. Cu o abordare strategică, eforturi continue şi angajamentul echipei, am reuşit să ne atingem şi să depăşim multe dintre obiectivele propuse. Explorăm noi oportunităţi, de aceea privim spre viitor şi continuăm să fim cu un pas înainte prin dezvoltarea şi îmbunătăţirea de noi produse şi servicii, cum ar fi e-Factura, raportarea SAF-T, e-Transport, modulul de controlling, profitability şi management. Suntem într-o continuă evoluţie şi depăşire a limitelor şi ne îndreptăm către atingerea unor noi obiective de succes în 2024”, a declarat Nicu Sorodoc, CEO al Team First Software.

Datorită extinderii soluţiilor oferite, susţinerea digitalizării în companii şi automatizarea proceselor repetitive de business, Team First Software a ajuns să aibă un portofoliu divers de clienţi din diferite domenii precum retail, sănătate, producători de mobilă, agricultură, industria alimentară şi construcţii, ceea ce a condus implicit la creşterea businessului.

Pentru anul viitor, compania are în continuare în plan să investească în propriile soluţii software, în dezvoltarea de parteneriate şi intrarea pe noi verticale.

„Un alt obiectiv important pentru noi în 2024 va fi extinderea pieţei noastre. Am investit resurse semnificative în cercetare şi dezvoltare pentru a aduce produse/servicii inovatoare pe piaţă şi pentru a ne extinde geografic. Am pus un accent special pe optimizarea proceselor noastre interne în 2024, ceea ce ne va permite să economisim resurse şi să ne concentrăm pe activităţi cu valoare adăugată. Această eficienţă operaţională va fi un factor cheie în atingerea obiectivelor noastre financiare”, a completat Nicu Sorodoc.

Digitalizarea companiilor din România urmează un trend ascendent şi a luat amploare şi mai mult odată cu noile cerinţe legislative impuse de RO e-Factura, e-Transport, SAF-T. De aceea, compania preconizează investiţii semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, în furnizarea unei experienţe multi-level pentru clienţi, atât în ceea ce priveşte protecţia datelor, cât şi a simplificării operaţiunilor de lucru.

„Am observat în 2023 un interes crescut pentru interacţiunile digitale şi folosirea aplicaţiilor mobile. Ca răspuns, am investit în dezvoltarea unei prezenţe online mai puternice şi în îmbunătăţirea experienţei utilizatorului pe platformele noastre digitale. Clienţii noştri doresc mai mult decât să cumpere produse sau servicii - ei doresc experienţe personalizate. Am implementat tehnologii de analiză de date şi inteligenţă artificială pentru a înţelege mai bine comportamentul clienţilor şi pentru a le oferi oferte şi servicii personalizate”, a încheiat Sorodoc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
crestere,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.