Controale ANPC în hipermarketurile din toată ţara, după ce a fost găsit salam alterat

Postat la 21 februarie 2014 41 afişări

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) face, de joi seară, controale în marile magazine din toată ţara, după ce a fost găsit salam alterat în judeţul Timiş şi există suspiciunea că ambalatorul a modificat data de expirare a produsului.

Controale ANPC în hipermarketurile din toată ţara, după ce a fost găsit salam alterat

 Reprezentanţii ANPC au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că un consumator din Timiş a reclamat că a cumpărat o marcă de salam, feliat, care prezenta semne evidente de alterare, iar la verificări s-a constatat că ambalajul nu era vidat corespunzător.

Astfel, începând de joi seară se fac controale în hipermarketurile din toată ţara, până în prezent fiind verificate 38 de magazine.

În urma controalelor au fost oprite de la comercializare 2.678 de kilograme din produsul respectiv de salam şi au fost date amenzi de 100.000 de lei..

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/controale-anpc-in-hipermarketurile-din-toata-tara-dupa-ce-a-fost-gasit-salam-alterat-12124780
12124780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.