Concursul naţional de robotică este o oportunitate pentru companii să îşi găsească viitorii ingineri şi inventatori: „Hai să îi ţinem în ţară“

Postat la 25 martie 2019 27 afişări

Circa 1.500 de liceeni grupaţi în 150 de echipe din 70 de oraşe au participat la concursul naţional de robotică, dintre aceştia companiile de tehnologie din România având posibilitatea de a-şi recruta viitorii ingineri.

Concursul naţional de robotică este o oportunitate pentru companii să îşi găsească viitorii ingineri şi inventatori: „Hai să îi ţinem în ţară“

„Antreprenorii pot recruta copii care sunt în anii terminali de liceu şi să îi crească pentru companiile lor. Este o oportunitate incredibilă pentru companiile din tehnologie să îşi crească viitorii ingineri, inovatori şi inventatori, pentru că dintre aceşti copii se aleg următorii inovatori. Hai să îi ţinem în ţară“, a spus pentru ZF Dana Războiu, directorul fundaţiei Naţie prin Educaţie, organizatorul concursului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
concurs,
ingineri,
national

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.