Concurs de parodiat reclame. Premiul: 3.000 de lei. Vezi cum poti sa te inscrii

Postat la 16 iulie 2011 70 afişări

Cei care vor sa se razbune pe reclamele care nu le plac sau vor sa inventeze spoturi video la marci preferate sau inventate de ei pot participa la concursul anual de parodii Grand Spoof, organizat de iQads.

Participantii isi pot inscrie productiile - scurtmetraje de cel mult 90 de secunde care sa parodieze o reclama romaneasca sau internationala, pana la 2 august inclusiv, pe site-ul TheCreator.ro.

Intre 3 si 9 august, productiile inscrise in concurs pot fi votate de public, pe acelasi site. Tot atunci are loc jurizarea, juriul fiind format din Serban Alexandrescu, managing partner Headvertising, Liviu David, creative director Next Advertising, Claudiu Dobrita, creative director DRAFT FCB, Ana Militaru, redactor-sef IQads si Costin Radu - managing partner The Geeks.

Premiul juriului este de 3.000 de lei, iar cel rezultat in urma votului online este de 2.000 de lei. Cele mai bune zece parodii vor fi proiectate pe 15 august in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
reclame,
parodii,
concurs,
Grand Spoof,
premiu,
ADfel
/actualitate/concurs-de-parodiat-reclame-premiul-3-000-de-lei-vezi-cum-poti-sa-te-inscrii-8500608
8500608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.