LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Clienţii pot testa produsele înainte de cumpărare în opt magazine Flanco

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 martie 2012 59 afişări

Flanco, unul dintre cele mai mari lanţuri de retail electro-IT, inaugurează noul concept de magazin şi în Sibiu, extinzând numărul punctelor de vânzare care beneficiază de opţiunea de testare a tuturor produselor înainte de achiziţie la 8 centre în România. Noul magazin dispune de o suprafaţă totală de 1.200 mp, dublă faţă de suprafaţa de 600 mp a vechiului amplasament, iar investiţia în amenajare şi stocuri s-a ridicat la aproximativ 750.000 euro.

Toate produsele din noul magazin sunt în permanenţă în funcţiune şi pot fi testate, pentru a oferi clientului o experienţă de cumparare inedită, menită să faciliteze alegerea produselor potrivite cerinţelor tuturor. Magazinul dispune de o echipă de 17 consilieri de vânzări, specializaţi în diversele categorii de produse aflate la raft (IT, electronice, electrocasnice, accesorii şi consumabile).

Noul magazin Flanco din Sibiu este poziţionat tot în Complexul Shopping City. Retailer-ul mai deţine în Sibiu un magazin în galeria Carrefour.

"În acest an continuăm investiţiile în dezvoltarea reţelei de magazine, mizând pe faptul că implementarea noului concept de magazin sporeşte traficul, creşte calitatea timpului petrecut de clienţi în magazine şi, în final, creşte cifra de afaceri. Magazinul reprezintă o investiţie importantă pentru noi şi credem că elementele de noutate precum evenimentele speciale şi campaniile de marketing vor surprinde plăcut cumpărătorii noştri din acest oraş", a declarat Gabriel Pereş, sales director Flanco.

Retailer-ul estimează pentru acest an investiţii de 3,5 milioane euro, destinate deschiderilor şi amenajărilor de magazine şi prognozează pentru întreg anul 2012 atingerea unei cifre de afaceri de 140 de milioane de euro, faţă de 110 milioane de euro în 2011. Compania operează, în acest moment, o reţea de 77 de magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Clienţi,
magazine,
Flanco
/actualitate/clientii-pot-testa-produsele-inainte-de-cumparare-in-opt-magazine-flanco-9401841
9401841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.