Clienţii Alpha Bank îşi pot plăti facturile de telefonie prin debit direct interbancar

Postat la 09 ianuarie 2012 20 afişări

Alpha Bank Romania şi Vodafone România anunţă încheierea unui parteneriat prin care oferă clienţilor serviciul de debit direct interbancar pentru plata facturilor de telefonie mobilă.

Prin intermediul serviciului de debitare directă interbancară, clienţii au posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent, fără a mai fi necesară deplasarea la furnizorul de servicii sau la bancă. Serviciul este gratuit şi complet automatizat, plata efectuându-se în ziua scadenţei facturii.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clienţii trebuie să aibă un cont curent deschis la Alpha Bank România, să încheie un contract pentru debitarea directă şi să se se asigure că au fonduri disponibile în cont în ziua scadenţei facturii.

Alpha Bank, controlată de Alpha Bank Grecia, este a opta bancă din sistem după valoarea activelor, cu active de 17,5 mld. lei la finele lunii septembrie 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-alpha-bank-isi-pot-plati-facturile-de-telefonie-prin-debit-direct-interbancar-9135287
9135287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.