Cîţu: PSD minte de zece luni; aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3%

Postat la 06 noiembrie 2017 79 afişări

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că PSD a minţit timp de zece luni şi minte în continuare, afirmând că deşi a promis creşteri salariale de până la 100%, aveau de gând să crească salariile cu doar 2-3%.

Cîţu: PSD minte de zece luni; aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3%

"Astăzi avem mai mult ca oricând dovada că PSD a minţit şi minte de zece luni de zile. Ceea ce se întâmplă cu Codul Fiscal, cu execuţia bugetară reprezintă dovada clară cred pentru toţi românii că PSD a minţit şi minte de un an de zile. A minţit când a promis creşteri de salarii de 25, 50, 100% şi astăzi aflăm că aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3 procente”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Cîţu.

Florin Cîţu a afirmat că liberalii au atras atenţia că legea salarizării unitare reprezintă o bombă cu ceas în bugetul României pentru 2018, afirmând că „astăzi din acest motiv avem oameni în stradă”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.